Sök ny kurs

Mikro Selekt 2018

Tidseffektivt abonnemang med mikrokurser online för dig som kontinuerligt vill uppdatera din kompetens, addera nya insikter, idéer och arbetsmetoder

Mer om kursen
Ändra sökning Ämnesområde: Redovisning Kunskapsnivå: Rågivning För dig som är: Ekonomiansvarig
Sök ny kurs
Introduktionspris: 3 495 kr för medlemmar under hela 2018 (ordinarie medlemspris 4 495 kr)
För dig som är: Auktoriserad Redovisningskonsult, Byråledare, Ekonomiansvarig, Redovisningsekonom, Redovisningskonsult, Revisor
Ordinarie pris: 5 495 kr exkl. moms Medlemspris: 3 495 kr exkl. moms Boka kursen
Medlemspris gäller för Srf auktoriserad medlem och för dig som har Srf Servicepaket. För att erhålla medlemspris som studerande eller intressemedlem krävs att du även har ett Srf Servicepaket.

Q1

Q2

Q3

Smarta nyckeltal - steg 2

Mikrokurs #9

Q4

...

Mikrokurs #10

...

Mikrokurs #11

...

Mikrokurs #12

Mikro Selekt 2018

(Klicka på mikrokurserna här ovanför för att läsa mer om varje kurs)

Mikro Selekt 2018 innehåller tolv mikrokurser per kalenderår. Varje kvartal får du tillgång till tre nya mikrokurser med stark koppling till aktuella händelser, ny fakta, effektiva arbetsmetoder och rådgivarrollen. Ämnesområdena är noggrant utvalda av våra experter för att du som redovisningskonsult på ett enkelt sätt ska hålla dig ajour och hitta arbetsmetoder som effektiviserar ditt arbete. 

För att optimera din online-tid är kurserna komprimerade till ca 30-45 minuter och växlar mellan korta videoföreläsningar, och interaktiva övningar. I kurserna hittar du även genvägar till fördjupningsmaterial, smarta verktyg och i vissa fall rabattkoder till fördjupningskurser.

Hur lång tid är abonnemanget tillgängligt?

I takt med att nya mikrokurser släpps är de tillgängliga för dig under hela 2018 och du kan boka dig på abonnemanget när som helst under 2018. Abonnemanget förlängs automatiskt med ett kalenderår i taget om det inte sägs upp senast den 31/1 det nya abonnemangsåret.

Kurserna distribueras online och du kan välja att genomföra kurserna när det passar dig och självklart kan du repetera så mycket du vill. Väljer du att genomföra kursen i din mobil är det bra att veta att den är anpassad för skärmstorlek motsvarande Iphone 6. 

Aktualitetstimmar 

För att mikroabonnemanget ska generera aktualitetstimmar för dig som är auktoriserad, ska samtliga tolv mikrokurser vara genomförda vid kalenderårets slut.
Mikroabonnemanget ger totalt 8 aktualitetstimmar; 3,5 tim Redovisning, 3 tim Skatt, 1,5 tim Övrigt. Beroende på nyhets- och aktualitetsflödet kan fördelningen komma att justeras något under året.
(Aktualitetstimmar utgår inte för enstaka genomförda kurser)

Mikroabonnemanget passar dig som

  • Jobbar med redovisning
  • Vill få del av experternas råd, kunskaper och insyn i branschen
  • Vill ha komprimerade informationsfilmer, interaktiva övningar, smarta tips och verktyg som verkligen gör nytta i ditt arbete
  • Vill tidsoptimera ditt lärande online

Nyhet! Företagsabonnemang med rabatt – är ni fyra eller fler på byrån som vill abonnera på Mikro Selekt? Klicka här för kontakt och prisuppgifter!

Vanliga frågor och svar hittar du här >>

 
Boka kurs
25
sep
25 sep

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för augusti 2018 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender