Sök ny kurs

Srf Byråutveckling – seminarium

Yrkesrollen som redovisningskonsult utvecklas löpande och i allt snabbare takt, nya krav ställs på olika processer i våra verksamheter. Under seminariet belyser vi bland annat områden som är viktiga ur ett strategiskt perspektiv.

Mer om kursen
Ändra sökning Ämnesområde: Redovisning Kunskapsnivå: Rågivning För dig som är: Ekonomiansvarig
Sök ny kurs
För dig som är: Auktoriserad Redovisningskonsult, Byråledare
Kunskapsnivå: Ämnesspecifik
SKELLEFTEÅ 26 feb 2020  (Sista anmälningsdag passerad)
Ordinarie pris: 1 495 kr exkl. moms
Medlemspris: 0 kr exkl. moms
Kursledare: Anders Bernåker
Praktisk info

Tid:
Starttid dag 1 kl 13:00. Sluttid kl 16:00.

Kurslokal:
Scandic Skellefteå
Kanalgatan 75
Skellefteå

Praktisk info:

Lunch från 12.00, ingår i seminariet.

Medlemspris gäller för Srf auktoriserad medlem, anställd på Srf företag, studerandemedlem och för dig som har Srf Servicepaket. För att erhålla medlemspris som intressemedlem krävs att du även har ett Srf Servicepaket.
ÖREBRO 24 mar 2020  (Sista anmälningsdag 16 mar 2020)
Ordinarie pris: 1 495 kr exkl. moms
Medlemspris: 0 kr exkl. moms
Kursledare: Mikael Carlson
Praktisk info Boka kursen

Tid:
Starttid dag 1 kl 13:00. Sluttid kl 16:00.

Kurslokal:
Scandic Grand
Fabriksgatan 21-23
Örebro

Praktisk info:

Startar med lunch 12.00

Medlemspris gäller för Srf auktoriserad medlem, anställd på Srf företag, studerandemedlem och för dig som har Srf Servicepaket. För att erhålla medlemspris som intressemedlem krävs att du även har ett Srf Servicepaket.

Srf Byråutveckling – seminarium

Yrkesrollen som redovisningskonsult utvecklas löpande och i allt snabbare takt. Den teknikutveckling och digitalisering som pågår medför att arbetsinnehållet förändras vilket ställer nya krav på olika processer i våra verksamheter. Detta innebär att vi behöver anpassa vår leverans till nya arbetssätt och nya kundbehov. Byråutveckling kräver en kompass som visar vägen för att kunna utveckla den egna verksamheten i takt med den förändring som pågår i omvärlden.

Srf Byråutveckling – din kompass inom följande viktiga områden:

  • verksamhetens mål
  • val av kunder
  • utveckling av medarbetare
  • effektiva processer
  • val av prismodell

Resan startar med ett byråutvecklingsseminarium som vi genomför under vintern 2019/2020. Seminariet arrangeras i samarbete med våra kretsar och är helt kostnadsfritt för våra Srf Auktoriserade medlemmar och anställda på Srf anslutna företag.

Under seminariet kommer en erfaren seminarieledare från Srf konsulterna, att belysa de områden som är viktiga ur ett strategiskt perspektiv. Genom en väl avvägd mix av teori och praktik får du under seminariet ta del av praktiska erfarenheter från en redovisningsbyrå som redan kommit långt i sin byråutveckling och som utvecklat flera processer i sin verksamhet. Hur planerade de sin utvecklingsresa? Vad har man gjort? Vilka fallgropar och problem har man stött på? Vilka är framgångsfaktorerna för att lyckas?

Vi kommer att lyfta fram de olika alternativ vi kan rekommendera i ditt fortsatta arbete med att utveckla ditt företag. Där väljer du själv nivå och vilka aktiviteter som passar ditt företag.

Varmt välkommen till seminariet om hur du kan fortsätta utveckla ditt företag!

(Fler datum/orter för seminariet planeras under hösten och efter årsskiftet. Kommer att läggas ut efter hand)

Mål med seminariet

Genom att lyfta fram fakta i kombination med praktiska erfarenheter får du en bra grund i ditt fortsatta arbete med att utveckla ditt företag. Du får även förslag på rekommenderade vägar som tar dig framåt. Seminariet ger dig dessutom tillgång till ett nätverk av kollegor för fortsatt erfarenhetsutbyte.

För vem

Srf konsulternas medlemmar och för dig som driver en byråverksamhet i redovisningsbranschen.

*) om du uteblir från bokat seminarium debiteras en no show-avgift med 350 kr exkl moms

 
Välj kurstillfälle
25
feb
25 feb

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för januari 2020 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender