Sök ny kurs

Srf konsulternas Kvalitetsdag

En dag fylld av intressanta föreläsningar kopplade till kvalitetsarbetet
inom redovisning och lön.

Mer om kursen
Ändra sökning Ämnesområde: Redovisning Kunskapsnivå: Rågivning För dig som är: Ekonomiansvarig
Sök ny kurs
För dig som är: Auktoriserad Lönekonsult, Auktoriserad Redovisningskonsult, Byråledare, Lönekonsult, Redovisningskonsult
Kunskapsnivå: Ämnesspecifik
 

Srf konsulternas Kvalitetsdag

Omställningen i redovisnings- och lönebranschen ställer krav på byråerna och deras medarbetare inom en mängd olika områden. Detta blir en dag fylld av intressanta föreläsningar kopplade till kvalitetsarbetet inom redovisning och lön.

Innehåll

Katarina Blom, Psykologifabriken – Att bygga hela organisationen för att skapa förutsättningar för motivation inför förändringsresan
Vi lever i en tid med stark förändring. Vad händer i hjärnan när vi ska hantera detta? Hur kan vi samarbeta bättre och få alla medarbetare motiverade och engagerade för vår byrås framgångsrika förändringsresa.

Katarina Blom är psykolog. Hon är föreläsare och medförfattare till olika böcker bl.a. Ensam eller stark – om framgångsrika team. Hennes TEDx-talk har setts av nästan en halv miljon människor världen över. 

Helena Bäckström, Fortner AB och Maria Nordstrand, ECIT AB – Intern kvalitetssäkring i praktiken
Hur går det till? Här får du praktiska tips om hur du strukturerar upp och genomför den interna kvalitetssäkringen inom redovisnings- och löneprocesserna.

Helena Bäckström är kvalitets- och regionchef inom redovisning med bakgrund som revisor på Deloitte. Auktoriserad redovisningskonsult.

Maria Nordstrand är ansvarig för lön och HR. Mångårig erfarenhet av outsourcing inom lön. Bakgrund kvalitets- och utvecklingsansvarig inom olika organisationer. Auktoriserad lönekonsult

Henrik Lundin, Ekobrottsmyndigheten– När och hur ska löne- och redovisningskonsulter agera vid brottsmisstanke
Henrik går igenom Löne- och redovisningskonsultens straffrättsliga ansvar. Redovisning av ett case.

Henrik Lundin arbetar som strategisk ekorevisor på EBMs rättsenhet. Bakgrund som skatterevisor inom Skatteverket och redovisningschef på medelstort företag.

Anita Roll, Qtema AB – Rätt kvalitet från början vid implementation av nya system
Hur säkrar vi upp att det blir rätt i process och systemstöd redan vid implementeringsfasen, till exempel vid uppstart av en ny kund.

Anita Roll är Vd/Ceo för QTEMA Sverige AB. Anita är kvalitetsrevisor och har mångårig erfarenhet av kvalitetsfrågor.

Målgrupp

Denna dag passar dig som arbetar med företagets kvalitetsfrågor.

Ingår

För- och eftermiddagsfika, lunch

Gemensam middag: Möjlighet finns att delta på en gemensam middag på kvällen. Se mer under Praktisk info.

 
12
aug
12 aug

Extra skatteinbetalning

Extra skatteinbetalning ska vara bokförd på Skatteverkets konto om du räknar med kvarskatt på mer än 30 000 kr. Gäller juridiska personer med räkenskapsår som slutade: – 31 maj 2020 – 30 juni 2020

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender