Sök ny kurs

Mikro Selekt 2020

Redovisningsbranschens premiumabonnemang innefattar åtta nyproducerade mikrokurser under kalenderåret 2020. I år inkluderar vi även Nyhetsdagen (inspelat webinar) med de viktigaste nyheterna inom skatt/redovisning inför 2021.

Mer om kursen
Ändra sökning Ämnesområde: Redovisning Kurstyp: Rågivning För dig som är: Ekonomiansvarig
Sök ny kurs
På grund av rådande situation genomför vi våra kurser endast digitalt fram till och med februari 2021.
För dig som är: Auktoriserad Redovisningskonsult, Byråledare, Ekonomiansvarig, Redovisningsassistent, Redovisningsekonom, Redovisningskonsult, Revisor
Kunskapsnivå: Ämnesspecifik
Ordinarie pris: 5 495 kr exkl. moms Medlemspris: 4 495 kr exkl. moms Boka kursen
Medlemspris gäller för Srf auktoriserad medlem, anställd på Srf företag, studerandemedlem och för dig som har Srf Servicepaket. För att erhålla medlemspris som intressemedlem krävs att du även har ett Srf Servicepaket.

Innehåller åtta mikrokurser som lanseras under året plus Webinar Nyhetsdagen 2020/21 som släpps i december

(Klicka på de rosa rutorna för att läsa om innehållet i kurserna)

Mikro Selekt 2020

Mikro Selekt innehåller åtta mikrokurser under kalenderåret 2020. I år inkluderas även Nyhetsdagen (inspelat webinar) med de viktigaste nyheterna inom skatt/redovisning inför 2021. Syftet med Mikro Selekt är att du som redovisningskonsult på ett enkelt, tidseffektivt och dessutom lite roligt sätt ska kunna hålla dig uppdaterad och fortlöpande kunna kompetensutveckla dig när det passar med ditt arbete. 

Vilka kurser blir det i år?

Innehållet i mikrokurserna utgår till stor del från resultatet i enkäten ”Vill du vara med och bestämma” där hela redovisningsbranschen bidrar genom att rösta fram sina viktigaste behov för årets kompetensutveckling. Till viss del styr även nyheter, aktuella händelser och rekommendationer från Srf konsulternas experter.

Hur bokar jag mig och när får jag åtkomst till kurserna?

Du kan boka dig på abonnemanget när som helst under 2020 och får då omedelbar tillgång till redan lanserade kurser. Såväl lanserade som tillkommande mikrokurser når du via din kursportfölj på Mina sidor (Srf konsulternas webbplats).

Mikrokurserna produceras löpande under 2020 och lanseras enligt följande:

  • Före sommaren får du tillgång till fyra mikrokurser med start i början av februari  
  • Efter sommaren släpps resterande fyra mikrokurser med start i september
  • I december lägger vi även till Nyhetsdagen som inspelat webinar i din kursportfölj

Du kan välja att genomföra kurserna när det passar dig och självklart kan du repetera så mycket du vill. Väljer du att genomföra kurserna i din mobil är det bra att veta att de är anpassade för skärmstorlek motsvarande iPhone 6 och större. Kursavgiften faktureras i samband med bokning.

Vad får kurserna för omdömen?

Mikrokurserna får högsta betyg – så många som 97 % svarar att de skulle rekommendera Mikro Selekt till en kollega eller vän. Gällande kursinnehåll, pedagogiskt upplägg, användarvänlighet och kunskapsmässig måluppfyllelse ger 91% genomgående högsta betyg. Längst ner på sidan kan du läsa utlåtanden från några av våra Mikro Selekt-kunder.

Hur lång tid tar kurserna att genomföra?

För att optimera inlärning och din onlinetid är varje kurs komprimerad till ca 30-45 minuter och växlar mellan korta videoföreläsningar och interaktiva övningar. Genomförandetid för Nyhetsdagen (inspelat webinar) är två timmar. I kurserna hittar du även genvägar till relevant fördjupningsmaterial, smarta verktyg och annat extramaterial som verkligen gör nytta i ditt arbete.

Hur lång tid är abonnemanget tillgängligt?

I takt med att nya mikrokurser släpps är de tillgängliga för dig under hela 2020. Du har även möjlighet att under hela 2021 gå tillbaka till de kurser vars innehåll fortfarande är giltigt, för t ex repetition. Abonnemanget förlängs automatiskt med ett kalenderår i taget. om det inte sägs upp senast den 31/1 det nya abonnemangsåret.

Företagsabonnemang

Är ni fyra eller fler på byrån som vill abonnera på Mikro Selekt? 
Kontakta oss för mer information och prisuppgifter

Aktualitetstimmar 

Syftet med Mikro Selekt är att hålla sig uppdaterad i realtid – d v s löpande under innevarande år. Ur ett kompetensperspektiv är vår rekommendation att du genomför kurserna i takt med att de släpps. Mikroabonnemanget ger totalt 8 aktualitetstimmar  under förutsättning att samtliga åtta mikrokurser + Nyhetsdagen (inspelat webinar) vara genomförda senast 31/1 2021. Exakt antal timmar per kategori (redovisning, skatt, övrigt) kan utifrån komma att justeras något under året utifrån nyhets- och aktualitetsflödet. Aktualitetstimmar utgår inte för enstaka genomförda kurser.

Mikroabonnemanget passar dig som

  • Jobbar med redovisning
  • Vill få del av experternas råd, kunskaper och insyn i branschen
  • Vill ha komprimerade informationsfilmer, interaktiva övningar, smarta tips och verktyg som verkligen gör nytta i ditt arbete
  • Vill tidsoptimera ditt lärande online

Fler vanliga frågor och svar om Mikro Selekt hittar du här >>

Recension från kursdeltagare

Hej och tack för riktigt bra kurser!! Lärt mig massor!

Mikro Selekt-kund 2019

Ett mycket bra sätt att tillgodogöra sig kortare utbildningar, särskilt som enskild konsult som inte ingår i ett större sammanhang. Har själv precis gått från en större byrå till egen verksamhet och kommer absolut att köpa dessa under 2020.

Mikro Selekt-kund (utvärdering 2019)

Kurserna om billeasing var mycket bra! Inte tänkts så mycket på detta tidigare. Övriga kurser var också mycket bra.

Mikro Selekt-kund (utvärdering 2019)

Bra med exempel och övningar och bra med blandat video och text.

Mikro Selekt-kund (utvärdering 2019)

Som ni ser är jag jättenöjd med kurserna. De är lagom långa och innehåller det viktigaste. Jag har en så lite byrå och det är svårt att hinna med själv att uppdatera sig på allt. Då är det här en bra lösning med intensivare kurser och jag har möjlighet att läsa vidare om jag behöver för att hantera mina kunders behov.

Mikro Selekt-kund (utvärdering 2019)

Grym kurs! Rekommenderar alla mina kollegor att gå dessa Mikrokurser, formatet är perfekt! Fortsätt gärna!

Mikro Selekt-kund (utvärdering 2019)

Det är ett riktigt bra upplägg, det är nästan alltid så att man får planera för att lägga en kurs, nu är det tvärtom jag kan ta mig tid när jag har tid för kursen. Ämnena har hittills alltid varit aktuella och mycket intressanta.

Carina Seimertz (utvärdering 2018)
Överås Redovisning AB

Jag tycker Mikro Selekt är ett fantastiskt bra sätt att lära nya saker. Smidigt, enkelt och mycket bra kursledare!

Göran Högberg (utvärdering 2018)
Värmlands Revision AB

Är jättenöjd med Mikro Selekt! Passar mig utmärkt att gå på lediga stunder när jag har full fokus och jag tycker även att kursen fångar upp viktiga och nyttiga aktuella ämnen. Jag är ännu inte klar men är hittills väldigt nöjd.

Kristina Mellvé (utvärdering 2018)
Strandängens Redovisning AB

Jag uppskattar verkligen dessa korta kurser som man kan ta när man har lite tid över. Att slippa avsätta en hel dag till kurs underlättar. Kurserna är bra uppbyggda med kunniga föreläsare som verkligen kan förmedla.

Örjan Hagel (utvärdering 2018)
Hagel Konsult Sverige AB
 
Boka kurs