Medlemskap för studerande inom redovisning

Redovisningskonsult är ett framtidsyrke och företagens behov av att anlita en redovisningskonsult ökar. Vill du arbeta i ett spännande arbetsklimat och agera ekonomisk rådgivare för svenskt näringsliv? Då är yrket redovisningskonsult för dig. Srf konsulterna erbjuder ett studerandemedlemskap som ger dig mängder av förmåner, nyttig branschinformation och tar dig ett steg närmare titeln Auktoriserad Redovisningskonsult.

Om du studerar ekonomi och är nyfiken på en karriär inom redovisningsbranschen så kan du ansöka om ett studerandemedlemskap hos Srf konsulterna. Även du som just nu gör din praktik i branschen kan ha ett studerandemedlemskap.

Ett studerandemedlemskap ger dig löpande information om allt som händer i branschen och du får tillgång till nyttig branschinformation och inbjudan till lokala och regionala branschaktiviteter.

För 2018 kostar studerandemedlemskapet ordinarie pris 300 kr/år (exkl. moms).

Allt detta ingår i medlemskapet:

  • Magasinet Konsulten (4 nr/år)
  • Tidningen Företagsaktuellt (6 nr/år)
  • e-bibliotek med bland annat Rex-boken och Srf Redovisning
  • Inbjudan till lokala kretsträffar
  • Inbjudan till de årliga branschdagarna
  • Nyhetsbrev med branschaktuellt och nyheter
  • Medlemsrabatt på böcker

När du blir studerandemedlem låser du samtidigt de antagningskrav som gällde dagen då du blev studerandemedlem. När det är dags att ansöka om auktorisation väljer du om du vill gå in på de gamla kraven eller de som gäller vid tiden för ansökan.

Har du frågor om auktorisation eller våra medlemskap är du välkommen att kontakta vår medlemsservice på telefon 010-483 80 00 eller mejal till medlem@srfkonsult.se

Förmånligt Servicepaket!

Du kan också bygga på ditt studerandemedlemskap med vårt Srf Redovisningspaket – Student. Då får du tillgång till ännu fler av Srf konsulternas förmåner och verktyg.
Läs mer om fördelarna med Srf Redovisningspaket – Student

 

För att ansöka om studerandemedlemskap behöver du, om du inte redan har en inloggning, först skapa ett användarkonto hos oss.

Ansök om Srf studerandemedlemskap

 

 
26
feb
26 feb

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för januari 2018 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender