Medlemskap för studerande inom redovisning

Redovisningskonsult är ett riktigt framtidsyrke och företagens behov av att anlita en redovisningskonsult ökar. Vill du arbeta i ett spännande arbetsklimat och agera ekonomisk rådgivare för svenskt näringsliv? Då är yrket redovisningskonsult för dig och vi har erbjudandet som för dig ett steg närmare titeln Auktoriserad Redovisningskonsult.

Om du studerar ekonomi och är nyfiken på en karriär inom Redovisningsbranschen så kan du ansöka om ett studerandemedlemskap hos Srf konsulterna. Även du som just nu gör din praktik i branschen kan få ett studerandemedlemskap. Ett medlemskap som ger dig mängder av förmåner och nyttig branschinformation.

Ett studerandemedlemskap ger dig löpande information om allt som händer i branschen och du får tillgång till nyttig branschinformation och inbjudan till lokala och regionala branschaktiviteter.

För 2017 kostar studerandemedlemskapet ordinarie pris 300 kr/år (ej moms).

Allt detta ingår i medlemskapet:

  • Magasinet Konsulten (4 nr/år)
  • Webbtidningen Konsulten
  • Tidningen Företagsaktuellt (6 nr/år)
  • e-bibliotek med bland annat Rex-boken och Srf Redovisning
  • Inbjudan till lokala kretsträffar
  • Inbjudan till de årliga branschdagarna
  • Nyhetsbrev med branschaktuellt och nyheter
  • Medlemsrabatt på böcker

Observera att med studerandemedlemskapet låser du de antagningskrav som gäller för auktorisation när du blir medlem. När det är dags att ansöka om auktorisation väljer du om du vill gå in på ”de gamla” kraven eller de som gäller vid tiden för ansökan.

Har du frågor om auktorisation eller våra medlemskap är du välkommen att kontakta vår medlemsservice på telefon 010-483 80 00 eller maila till medlem@srfkonsult.se

Förmånligt Servicepaket!

Du kan också bygga på ditt studerandemedlemskap med vårt förmånliga Servicepaket. Då får du tillgång till ännu fler av Srf konsulternas förmåner och verktyg.
Läs mer om fördelarna med Srf Servicepaket

 

För att ansöka om studerandemedlemskap behöver du, om du inte redan har en inloggning, skapa ett användarkonto hos oss.

Ansök om Srf studerandemedlemskap

 

 
12
dec
12 dec

Underskott av slutlig skatt

Inbetalning av underskott av slutlig skatt ska vara bokförd på Skatteverkets konto om du/ditt företag fick slutskattebesked i september 2017.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera