Bli Auktoriserad och medlem

Srf konsulterna auktoriserar redovisningskonsulter och lönekonsulter. Auktorisationen för redovisningskonsulter har funnits sedan 2006 och auktorisationen för lönekonsulter sedan våren 2014. Idag omfattar Srf konsulterna cirka 3 500 Auktoriserade redovisningskonsulter och Auktoriserade lönekonsulter. Auktorisationen är en tydlig karriärväg för dig som arbetar i redovisnings- och lönebranschen som visar att du tillhör de bästa i Sverige.

Auktorisation och medlemskap hos Srf konsulterna

Är du verksam inom redovisning eller lön? Varmt välkommen till Srf konsulterna! Vi driver frågor för dig som arbetar med redovisning och lön och hos oss ingår dessutom kvalitetskontroll för auktorisation i medlemsavgiften (gäller ej omkontroll).

Auktoriserad och medlem hos FAR idag och vill komma över till Srf konsulterna?  Då fyller du enkelt i en ansökan hos oss så ordnar vi resten. Vi meddelar dig när allt är klart. Uppsägning av ditt medlemskap hos FAR måste du dock ordna med själv.

Ansökan Auktoriserad Redovisningskonsult >>

Ansökan Auktoriserad Lönekonsult >> 

Andra möjligheter att vara med hos Srf konsulterna

För dig som inte kan eller vill bli auktoriserad så finns våra servicepaket:
Srf Redovisningspaket och Srf Lönepaket
Smarta tjänster som stödjer dig som är verksam inom redovisning och lön.

Vi utbildar redovisnings- och lönebranschen

Srf Utbildning erbjuder branschanpassade kurser inom områdena redovisning, skatt, juridik, lön, branschstandards samt Auktorisationsutbildningar för dig som siktar mot auktorisation. Med handplockade lärare och praktisk förankring tar våra utbildningar dig vidare i din utveckling och karriär.

Här kan du ta del av hela vårt kursutbud

 
12
dec
12 dec

Underskott av slutlig skatt

Inbetalning av underskott av slutlig skatt ska vara bokförd på Skatteverkets konto om du/ditt företag fick slutskattebesked i september 2017.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera