Hur blir jag Auktoriserad Redovisningskonsult?

För att söka auktorisation som Auktoriserad Redovisningskonsult behöver du uppfylla gällande teoretiska kunskapskrav samt ha ett antal års praktisk erfarenhet i yrket.
Läs mer om antagningskrav

När du har de teoretiska kunskaper och den praktiska erfarenhet som krävs kan du ansöka om auktorisation och medlemskap i Srf konsulterna.
Ansök om auktorisation och medlemskap

När du fått din ansökan godkänd får du information via mejl om hur du anmäler dig till Auktorisationsexamen samt vår Förberedelsekurs, som vi rekommenderar dig att delta i.
Läs mer om examen/Förberedelsekurs

Efter godkänd examen får du ditt certifikat som Auktoriserad Redovisningskonsult – branschens starkaste titel.

Auktorisationen innebär att du med automatik är medlem i Srf konsulterna och kan ta del av samtliga medlemsförmåner. Certifikatet som Auktoriserad Redovisningskonsult förnyas vart tredje år.

Kostnad för auktorisation (samtliga priser exkl moms)
Ansökan/validering 0 kr
Auktorisationsexamen 2 900 kr

TOTALT per person 2 900 kr*

Vi rekommenderar dig att gå vår två dagars Förberedelsekurs inför Auktorisationsexamen. Pris för kursen är 3 400 kr exklusive moms och inkluderar vår Rex onlinekurs.

Årskostnad för auktorisation och medlemskap (samtliga priser exkl moms)
Medlemsavgift 650 kr
Auktorisationsavgift 4 250 kr
Serviceavgift 1 700 kr
TOTALT per år 6 600 kr*

*) Serviceavgift (tidigare byråavgift och avgift för anställd på byrå) betalas för alla på kontoret. Avgiften startar på 1 700 kronor per anställd och minskar kopplat till antalet anställda.

Medlemsenheten

Tel: 010-483 80 00
E-post: medlem@srfkonsult.se
 
28
maj
28 maj

Omsättning över 40 miljoner kr

Om ditt företag har en omsättning på över 40 miljoner kr ska – momsen för april 2018 vara bokförd på Skatteverkets konto – moms- och arbetsgivardeklarationer för april 2018 ha kommit in till Skatteverket.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender