Lönepodden

Lönepodden är för dig som arbetar inom löneområdet och bjuder på intressanta diskussioner kring såväl högaktuella ämnen som mjukare inslag. Med Lönepodden vill vi stärka, inspirera och även lyfta fram den viktiga kompetens som finns inom lön.

Wise Professionals med Katarina Sand i spetsen driver Lönepodden tillsammans med Srf konsulterna och Knowit HRM som samarbetspartner. Katarina var under sju år chefredaktör för tidningen Personalaktuellt och 2009 instiftade hon tillsammans med Andreas Lindberg, Stora Lönepriset – en viktig milstolpe i lönebranschen.

Zennie Sjölund är branschansvarig inom lön hos Srf konsulterna. Med mångårig erfarenhet från löneprogrambranschen har Zennie varit med i framtagandet av en auktorisation för lönekonsulter, branschstandards för svensk lönehantering och är en flitigt anlitad föreläsare i branschen både i Sverige och utomlands.

Poddrådet: Katarina Sand, Wise Professionals, Zennie Sjölund, Srf konsulterna, Barbara Lidholt, Wise Professionals och Carin Strindmark, Knowit HRM

 

Lyssna på avsnitt 11

Mer information om AGI hittar du här >>

 

Lyssna på avsnitt 10

 

Lyssna på avsnitt 9

 

Lyssna på avsnitt 8, Bonusavsnitt om auktorisationen till Lönekonsult

Funderar du på att bli auktoriserad lönekonsult? Gitt Persson, en av de första som auktoriserats av Srf konsulterna, berättar om fördelarna och stoltheten hon känner. Zennie Sjölund, branschansvarig för lön på Srf konsulterna är bisittare i avsnittet. Vi lottar ut fem digitala auktorisationsexamen – lyssna och var med och tävla före den 25 september.

Läs mer om den digitala examen

Frågor om utlottningen hänvisas till info@lonepodden.se

 

Lyssna på avsnitt 7

Lyssna på avsnitt 6

Lyssna på avsnitt 5

Lyssna på avsnitt 4

Lyssna på avsnitt 3


Lyssna på avsnitt 2

Lyssna på avsnitt 1

 

Lyssna på pilotavsnittet

 

Du hittar Lönepodden där du hittar andra poddar

 

Lyssna via iTunes

Lyssna via Acast

 

12
dec
12 dec

Underskott av slutlig skatt

Inbetalning av underskott av slutlig skatt ska vara bokförd på Skatteverkets konto om du fick slutskattebesked i september 2018.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender