Srf dagarna med kongress

collage

Srf dagarna med kongressförhandlingar och mässan Ekonomi & Företag kommer i år, på grund av coronapandemin och Folkhälsomyndigheternas restriktioner, att hållas vid olika tillfällen då våra kongressförhandlingar måste genomföras senast sex månader efter räkenskapsårets slut, vilket innebär senast sista oktober.

Srf dagen med kongress

Srf dagarna blir Srf dagen med kongress i höst och planeras att genomföras fysiskt måndagen den 18 oktober 2021 i centrala Stockholm. I anslutning till kongressen planeras även en branschdag med seminarier, föreläsningar och efterföljande mingel. Om det inte går att träffas fysiskt i oktober, på grund av coronapandemin och Folkhälsomyndigheternas råd, kommer Srf konsulternas kongressförhandlingar genomföras digitalt samma datum. Mer information kommer.

Mässan Ekonomi & Företag

Mässan Ekonomi & Företag planeras att hållas onsdag-torsdag 1-2 december 2021 med Srf konsulterna som huvudsponsor, dit vi kommer att bjuda in våra medlemmar och kunder. Du  hittar oss som vanligt i vår mässmonter och kan lyssna till våra uppskattade föreläsningar på mässan. Mer information kommer.

Mässan Personal & Chef kommer för första gången att gå parallellt med mässan Ekonomi & Företag den 1-2 december 2021.

Var med och nominera Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult i Srf konsulterna

Ansök om utmärkelsen Årets Auktoriserade verksamhet

 

 

 

 
21
jun
21 jun

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för maj 2021 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender