Srf dagarna med kongress

collage

På grund av rådande coronapandemi och Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vår styrelse fattat beslut om att höstens upplaga av Srf dagarna ställs in. Srf konsulternas kongress kommer att genomföras digitalt. Årets stora branschfest Srf Kongressmiddag, är därmed inställd för första gången sedan starten.

Mässan Ekonomi & Företag

Höstens upplaga av mässan Ekonomi & Företag har flyttats till den 17-18 mars 2021.

Som huvudsponsor för mässan Ekonomi & Företag, kommer Srf konsulterna att bjuda in medlemmar till mässan, våra egna mässeminarier och andra viktiga  branschaktiviteter under dessa dagar.

Srf konsulternas kongress

Förbundsstyrelsen har fattat beslut om att årets ordinarie Förbundskongress kommer att ske i två steg. Först genom poströstning via Mina sidor på srfkonsult.se under perioden 7-14 september och därefter redogörelse under en digital Förbundskongress den 23 september. På kongressen kommer det gångna året att presenteras live tillsammans med redogörelse av de genomförda valen och besluten utifrån gjord poströstning.

Datumperiod för poströstningen: 7/9 kl. 10.00 till 14/9 kl. 17.00
Poströstningen till Srf konsulternas Förbundskongress är nu avslutad och redogörelse sker under den digitala Förbundskongressen.

Datum för digital Förbundskongress: Onsdag 23 september 2020 kl. 10.00–11.30


Vill du se bilder från Srf dagarna 2019? Gå till vårt album på facebook >>


Var med och nominera Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult i Srf konsulterna

Ansök om utmärkelsen Årets Auktoriserade verksamhet

 

 

 

 
20
jan
20 jan

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för december 2020 eller sista kvartalet 2020 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender