Srf dagarna med kongress

Srf Kongress kommer att hållas i samband med mässan Ekonomi & Företag 28-29 september 2022. 

Mässan Ekonomi & Företag

Onsdag-torsdag 28-29 september 2022 med Srf konsulterna som huvudsponsor. Du hittar oss som vanligt i vår mässmonter och kan lyssna till våra uppskattade kostnadsfria föreläsningar på mässan. Mer information kommer.

Mässan Personal & Chef genomförs parallellt med mässan Ekonomi & Företag.

Srf Kongress

Srf konsulternas ordinarie Förbundskongress 2022 kommer att hållas onsdagen den 28 september 2022. På kongressen presenterades det gångna året tillsammans med redogörelse av de genomförda valen och besluten utifrån gjord poströstning.

Srf dagen

Srf dagen genomfördes onsdagen den 23 februari 2022. Under dagen fick vi bland annat lyssna till Anders Borg som ger oss viktig input om läge, trender och framåtblick i näringslivet och Anna Bennich som gav sina bästa tips om hur du hanterar hållbart arbetsliv och stress. Dagen avslutades med att vi utsåg Årets Srf Auktoriserade konsulter och verksamhet.

Ansök om utmärkelsen Årets Auktoriserade verksamhet

Var med och nominera Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult i Srf konsulterna

Srf dagen

 

 

 
20
maj
20 maj

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för april 2022 till Skatteverket om pappersblankett används.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender