Srf dagarna med kongress

collage

På grund av rådande coronapandemi och Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vår styrelse fattat beslut om att höstens upplaga av Srf dagarna ställs in. Srf konsulternas kongress kommer att genomföras digitalt. Årets stora branschfest Srf Kongressmiddag, är därmed inställd för första gången sedan starten.

Mässan Ekonomi & Företag

Höstens upplaga av mässan Ekonomi & Företag har flyttats till den 17-18 mars 2021.

Som huvudsponsor för mässan Ekonomi & Företag, kommer Srf konsulterna att bjuda in medlemmar till mässan, våra egna mässeminarier och andra viktiga  branschaktiviteter under dessa dagar.

Srf konsulternas kongress

Förbundsstyrelsen har fattat beslut om att årets ordinarie Förbundskongress kommer att ske genom poströstning via Mina sidor på srfkonsult.se och därefter redogörelse under en digital Förbundskongress. På kongressen kommer det gångna året att presenteras live tillsammans med redogörelse av de genomförda valen och besluten utifrån gjord poströstning.

Datum för digital Förbundskongress: Onsdag 23 september 2020

Tid: 10.00 – 11.30


Vill du se bilder från Srf dagarna 2019? Gå till vårt album på facebook >>


Var med och nominera Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult i Srf konsulterna

Ansök om utmärkelsen Årets Auktoriserade verksamhet

 

 

 

 
12
aug
12 aug

Extra skatteinbetalning

Extra skatteinbetalning ska vara bokförd på Skatteverkets konto om du räknar med kvarskatt på mer än 30 000 kr. Gäller juridiska personer med räkenskapsår som slutade: – 31 maj 2020 – 30 juni 2020

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender