Auktorisation

Hos Srf konsulterna kan du som är erfaren redovisningskonsult ansöka om auktorisation och profilera dig med den starkaste yrkestiteln på marknaden. Auktorisationen visar tydligt på din kompetens och erfarenhet inom ditt yrkesområde och är en kvalitetsstämpel ut mot näringslivet. De Auktoriserade Redovisningskonsulterna är Sveriges ess inom redovisning. Vill du också vara en av dessa? Vi hjälper dig med din karriär till Auktoriserad Redovisningskonsult.

Som Auktoriserad Redovisningskonsult kan du avge rapport om årsredovisningen – ett kvalitetskvitto som visar att redovisningen följer lagar och regelverk samt att kontroll- och rimlighetsanalyser skett av underlag och rapporter. Uppskattat av banker och företagare som ett modernt verktyg för att säkerställa kvalitet i redovisningen.

För företag med auktoriserade konsulter finns också möjlighet att profilera verksamheten med konceptet ”Srf Auktoriserad byrå”.

Läs mer om att bli Auktoriserad Redovisningskonsult

Läs mer om Srf Auktoriserad byrå

 
20
feb
20 feb

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för januari 2019 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender