Auktorisation

Hos Srf konsulterna kan du som är erfaren redovisningskonsult ansöka om auktorisation och stoltsera med den starkaste yrkestiteln på marknaden. Auktorisationen visar tydligt på din kompetens och erfarenhet inom ditt yrkesområde och är en kvalitetsstämpel ut mot näringslivet. De Auktoriserade Redovisningskonsulterna är Sveriges ess inom redovisning. Vill du också vara en av dessa? Vi hjälper dig med din karriär till Auktoriserad Redovisningskonsult.

Som Auktoriserad Redovisningskonsult kan du avge rapport om årsredovisningen – ett kvalitetskvitto som visar att redovisningen följer lagar och regelverk samt att kontroll- och rimlighetsanalyser skett av underlag och rapporter. Uppskattat av banker och företagare som ett modernt verktyg för att säkerställa kvalitet i redovisningen.

För företag med auktoriserade konsulter finns också möjlighet att profilera verksamheten med konceptet ”Srf Auktoriserad byrå”.

Läs mer om att bli Auktoriserad Redovisningskonsult

Läs mer om Srf Auktoriserad byrå

 
17
dec
17 dec

Inkomstdeklaration – blankett

Sista dagen att lämna Inkomstdeklaration 2, 3 och 4 på papper för juridiska personer med räkenskapsår som slutar: – 31 maj 2018 – 30 juni 2018

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender