Srf Byråstöd

Srf konsulterna har tagit fram ett komplett dokumentsystem för att stödja den praktiska tillämpningen av Rex under namnet Srf Byråstöd. Systemet består av ett antal rutinbeskrivningar, mallar och checklistor som fungerar som ett bra stöd i både din redovisningsverksamhet och för olika arbetsmoment i enskilda uppdrag

Srf Byråstöd Total – ett komplett dokumentsystem

Byråstödet version total innehåller alla olika typer av dokument som kan krävas i det löpande arbetet enligt Rex. Det innebär även att inget företag kommer att använda alla blanketterna, utan att detta är ett totalt arkiv att välja ur för de behov som finns i varje enskilt fall. Innehållet framgår av den blankettförteckning som visas när systemet laddas ned, och du väljer sedan de blanketter som du behöver för den aktuella situationen.

Srf Byråstöd Mini – ett urval av blanketter för den mindre byrån

Byråstödet version mini innehåller ett antal rutiner, mallar och checklistor som normalt krävs enligt Rex för mindre byråer. Det är en miniminivå som sedan kan kompletteras med valfria blanketter från det större biblioteket i version Total.

Du hittar våra dokumentmallar på Medlemssidorna under Mina sidor (inloggning krävs)

 
25
jan
25 jan

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för december 2017 och sista kvartalet 2017 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera