Varför vara Auktoriserad Redovisningskonsult

Att vara Auktoriserad Redovisningskonsult innebär också att du är medlem hos Srf konsulterna. Auktorisationen i kombination med medlemskapet är en kvalitetsstämpel och innebär många fördelar för dig. Med auktoriserade konsulter finns också möjlighet att profilera företaget enligt konceptet ”Srf Auktoriserad byrå”.

Du får en kraftfull yrkesidentitet som professionell redovisningskonsult, höjer din kompetens och kan erbjuda dina kunder kvalificerad rådgivning. Att anlita en Auktoriserad Redovisningskonsult signalerar förtroende, kompetens och trygghet för banker, myndigheter och företagare. En Auktoriserad Redovisningskonsult innebär dessutom högsta kvalitet i redovisningen – ett bra val helt enkelt!

Srf konsulterna arbetar för dig genom att driva samhällspåverkande frågor, marknadsföra yrkesrollen och alltid ligga i framkant med information, smarta verktyg och rådgivning.

Läs om hur du blir Auktoriserad Redovisningskonsult och medlem hos Srf konsulterna

 
20
nov
20 nov

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för oktober 2018 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender