Fler Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter® på väg

Publicerat 26 november, 2019
Under oktober månad genomfördes ännu en auktorisationsexamen för redovisningskonsulter som ansökt om auktorisation. Vi skickar ett stort grattis till de 34 konsulter som nu fått godkänt resultat. Tre av examensdeltagarna fick godkänt på del 1 i examen och har möjlighet att skriva om del 2 vid kommande examenstillfällen.

– Härligt att se det stora intresset att bli Auktoriserad Redovisningskonsult via Srf konsulterna. Redan denna vecka kör vi nästa examensomgång och hela 90 redovisningskonsulter är anmälda, säger Helena Ledensjö som är kursansvarig för auktorisationsutbildningar och auktorisationsexamen hos Srf konsulterna.

Auktorisationen kvalitetssäkrar branschen och skapar trygghet åt de företag som behöver anlita en redovisnings- eller lönebyrå. Att kunna lyfta fram hög kompetens via auktorisationen är ett mål som många verksamma och företagsledare i redovisnings- och lönebranschen tar sikte mot och som efterfrågas allt mer i näringslivet.

– För den som vill bli auktoriserad men inte uppfyller de teoretiska kunskapskraven så finns vår auktorisationsutbildning, Auktoriserad Redovisningskonsult – PUB. Det är en smart påbyggnadsutbildning för den som jobbat några år i branschen. PUB-utbildningen är branschens egen yrkesutbildning på högskolenivå, berättar Helena Ledensjö.

Efter auktorisation är nästa steg i karriären att bli Srf Certifierad Affärsrådgivare. Ett mycket bra sätt att tydliggöra den viktiga rådgivarrollen. Det certifieringsprogram som Srf Utbildning erbjuder är för dig som är verksam som Srf Auktoriserad Redovisningskonsult®.

Läs mer om auktorisation inom redovisning och lön >>

Läs mer om Srf Certifierad Affärsrådgivare >>

 
25
maj
25 maj

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för april 2020 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender