Nu är den här – SALK 2.0 onlinekurs!

Publicerat 5 november, 2019
SALK, Svensk standard för Auktoriserade Lönekonsulter – Kvalitetssäkrad Löneprocess, är en branschstandard framtagen för dig som arbetar inom löneområdet. SALK introducerades på marknaden 2015, av Srf konsulterna tillsammans med branschen för branschen.

Rätt rutiner, arbetsmetoder, kontroller och rimlighetsanalyser medför en kvalitetssäkring av ditt arbete genom hela löneprocessen och i nya onlinekursen SALK 2.0 får du teorin, interaktiva övningar och självtester som ger dig möjlighet att säkerställa allt detta i din verksamhet.

– SALK 2.0 omfattar de stora förändringarna på löneområdet kring till exempel AGI, GDPR och teknikutveckling. Som en introduktion till SALK-boken finns nu denna onlinekurs som lyfter fram metoderna för hur du på bästa sätt arbetar utifrån den svenska branschstandarden, säger Zennie Sjölund, branschansvarig Lön hos Srf konsulterna.

 
20
feb
20 feb

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för januari 2020 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender