Sök konsult

Hitta din auktoriserade konsultAnlita en Auktoriserad Redovisningskonsult

Auktorisationen är främst till för dig som är företagare eller arbetsgivare. För att du ska vara trygg med att du anlitar eller anställer en kompetent redovisningskonsult eller lönekonsult har branschen tagit fram auktorisationen – en kvalitetsstämpel för kompetens, god kvalitet och effektivt arbetssätt.

Därför ska du välja en Auktoriserad Redovisningskonsult

En Auktoriserad Redovisningskonsult arbetar enligt Svensk standard för redovisningstjänster, Reko. Det betyder att redovisningen håller hög kvalitet redan när den upprättas. God redovisningskvalitet skapar förtroende hos både finansiärer och myndigheter. Kvalitet i redovisning och rapportering är också starkt sammankopplat med företagets utveckling och framgång. Rätt beslutsunderlag ger möjlighet till ökad lönsamhet och god likviditet. Auktorisationen garanterar också att konsulten har en godkänd ansvarsförsäkring som skyddar vid eventuella felaktigheter som skulle kunna uppstå.

Väljer du en Auktoriserad Redovisningskonsult så får du:

  • En kunnig rådgivare som är uppdaterad på gällande lagar och regler
  • Hög kvalitet i din ekonomiska rapportering kvitterad via en Bokslutsrapport
  • Ökat förtroende hos intressenter, finansiärer och myndigheter
  • En aktiv och engagerad samarbetspartner
  • Ett tryggare företagande och mer tid över till annat

Det finns många redovisningskonsulter att välja bland – för ditt företag är det viktigt att anlita en av de bästa. Det är därför det idag finns cirka 6 000 kvalitetssäkrade Auktoriserade Redovisningskonsulter i Sverige. 3 500 av dem är anslutna till Srf konsulternas förbund.

Sök efter en Auktoriserad Redovisningskonsult eller Redovisningsbyrå

Läs mer om auktorisationen för redovisningskonsulter

 
25
Sep
25 Sep

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för augusti 2017 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera