Hur blir jag Auktoriserad Lönekonsult?

För att bli Auktoriserad Lönekonsult behöver du uppfylla gällande teoretiska kunskapskrav samt ha ett antal års praktisk erfarenhet i yrket.
Läs mer om antagningskrav lön

När du har de teoretiska kunskaper och den praktiska erfarenhet som krävs kan du ansöka om auktorisation och medlemskap i Srf konsulterna.
Ansök om auktorisation och medlemskap

När du fått din ansökan godkänd blir du inbjuden genomföra en digital lönekonsultexamen.
Läs mer om examen

Efter godkänd examen blir du inbjuden till en Auktorisationsdag där du under dagen får ditt certifikat som Auktoriserad Lönekonsult – branschens starkaste titel.

Auktorisationen innebär också att du med automatik är medlem i Srf konsulterna och kan ta del av samtliga medlemsförmåner. Certifikatet som Auktoriserad Lönekonsult förnyas vart tredje år. För att få ditt certifikat förnyat ska aktualitetsutbildning motsvarande 24h genomföras.

Kostnad för auktorisation
Ansökan/validering 0 kr
Digital examen 1 500 kr
Auktorisationsdag 1 900 kr
TOTALT per person 3 400 kr

Årskostnad 2018 för auktorisation och medlemskap
Medlemsavgift 650 kr
Auktorisationsavgift 2 000 kr
Serviceavgift 500 kr
TOTALT per år 3 150 kr

Certifikatet som Auktoriserad Lönekonsult förnyas var tredje år förutsatt att du uppfyller de krav som finns på fortbildning.

 
20
aug
20 aug

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för juli 2018 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender