45 nya Srf Auktoriserade Lönekonsulter till branschen

Publicerat 20 december, 2019
Under torsdagen hölls den sista Auktorisationsdagen för lön detta år och vi fick den äran att överlämna 45 nya certifikat till våra nyblivna Srf Auktoriserade Lönekonsulter®. Stort stort grattis till er alla som fick era certifikat och grattis till lönebranschen som får ännu fler verksamma med kvalitetssäkrad kompetens.

– Av dessa 45 som nu fick sina certifikat så blev 8 av dem dubbelanslutna, vilket betyder att de är både Srf Auktoriserad Redovisningskonsult® och Srf Auktoriserad Lönekonsult®. Jättekul att de satsar på båda yrkena. Vi ser att det är en uppåtgående trend, säger Melinda Olsson som är en av de som ansvarar för medlemsantagningen hos Srf konsulterna.

Zennie Sjölund, branschansvarig lön och Catrine Dahl som är löneexpert hos Srf konsulterna, håller i Srf Auktorisationsdag Lön som bjuder på föreläsningspass och den avslutande certifikatsutdelningsceremonin.

– Vi ser verksamma som verkligen har förstått sitt värde i näringlivet. Lönen ska vara rätt och den ska beräknas och betalas ut enligt alla de lagar och kollektivavtal som är gällande, säger Catrine Dahl.

– Det är så härligt att man riktigt kan känna stoltheten i lokalen när vi delar ut certifikaten, avslutar Zennie Sjölund.

Ännu ett stort grattis säger vi till alla nyblivna auktoriserade. Vi är glada att ha er med i vårt förbund!

 
12
aug
12 aug

Extra skatteinbetalning

Extra skatteinbetalning ska vara bokförd på Skatteverkets konto om du räknar med kvarskatt på mer än 30 000 kr. Gäller juridiska personer med räkenskapsår som slutade: – 31 maj 2020 – 30 juni 2020

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender