Fler kan läsa till löne- och redovisningskonsult

Publicerat 8 januari, 2020
Idag presenterar Myndigheten för yrkeshögskolan, MYH, vilka ansökningar som beviljats och därmed kommer att genomföra utbildningar med första start under hösten 2020. Sammanräknat med tidigare års beslut omfattar yrkeshögskolans totala utbud nu närmare 110 000 utbildningsplatser.

Inom löne- och redovisningsyrket genomförs ett flertal utbildningar på många orter i landet. Den som intresserar sig för ett löneyrke kan välja mellan Löneekonom, Lönekonsult, Lönekonsult med systeminriktning, Lönespecialist och Payroll controller. Dessa kurser genomförs bland annat i Stockholm, Gävle, Malmö, Västerås, Växjö och Uddevalla.

För den redovisningsintresserade finns utbildningar som heter Affärsinriktad redovisningsekonom, Redovisningsekonom med lönekompetens, Redovisningsekonom och Redovisningskonsult. Även dessa utbildningar genomförs på ett flertal orter med stor spridning över landet.

Under de senaste tre åren har den geografiska spridningen förbättrats och med de beslut Myndigheten för yrkeshögskolan presenterar idag stärks utbudet av YH-utbildningar på landsbygden ytterligare. Resultatet av denna ansökningsomgång innebär att det erbjuds YH-utbildningar i samtliga län.

 
25
jan
25 jan

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för december 2020 eller sista kvartalet 2020 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender