Tävling för redovisningskonsulter!

Publicerat 3 oktober, 2019
Revisionsvärlden och Srf konsulterna i samarbete kring en tävling för redovisningskonsulter med syfte att synliggöra de stordåd som uträttas varje dag för Sveriges företag. Viktiga insatser som behöver uppmärksammas ytterligare. Skicka in ditt bidrag och vinn fina priser!

När gjorde du din kund riktigt nöjd? När överträffade du förväntningarna, räddade kunden ur en knepig situation eller fick en udda förfrågan? Fick du rent av en kram av kunden som tack?

Skriv ner din berättelse med max tio meningar. Få med vad som hände och varför kunden blev så tacksam. Försök även att ha med något om din dig och din byrå samt något om kunden och dennes företag.

Skicka in din historia till  senast den 30 oktober.

De bästa bidragen kommer att få besök av Revisionsvärlden som gärna vill intervjua både dig och din kund. Det vinnande bidraget får två presentkort värda 2000 styck kronor på Ticketmaster. Ett till dig och ett till kunden. Ni kan använda presentkorten för att boka exempelvis konserter, festivaler eller sportevenemang.

 
12
nov
12 nov

Underskott av slutlig skatt

Inbetalning av kvarskatt ska vara bokförd på Skatteverkets konto. Gäller fysiska personer och enskilda näringsidkare som fick slutskattebesked i augusti 2019 samt juridiska personer med räkenskapsår som slutade: – 31 juli 2018 ...

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender