Tävling för redovisningskonsulter!

Publicerat 3 oktober, 2019
Revisionsvärlden och Srf konsulterna i samarbete kring en tävling för redovisningskonsulter med syfte att synliggöra de stordåd som uträttas varje dag för Sveriges företag. Viktiga insatser som behöver uppmärksammas ytterligare. Skicka in ditt bidrag och vinn fina priser!

När gjorde du din kund riktigt nöjd? När överträffade du förväntningarna, räddade kunden ur en knepig situation eller fick en udda förfrågan? Fick du rent av en kram av kunden som tack?

Skriv ner din berättelse med max tio meningar. Få med vad som hände och varför kunden blev så tacksam. Försök även att ha med något om din dig och din byrå samt något om kunden och dennes företag.

Skicka in din historia till  senast den 30 oktober.

De bästa bidragen kommer att få besök av Revisionsvärlden som gärna vill intervjua både dig och din kund. Det vinnande bidraget får två presentkort värda 2000 styck kronor på Ticketmaster. Ett till dig och ett till kunden. Ni kan använda presentkorten för att boka exempelvis konserter, festivaler eller sportevenemang.

 
25
feb
25 feb

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för januari 2020 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender