Medlemskap hos Srf konsulterna

Srf konsulterna är branschorganisationen inom redovisning och lön som auktoriserar, informerar, driver frågor och utbildar redovisningskonsulter, redovisningsassistenter, lönekonsulter, löneadministratörer. Hos Srf konsulterna kan du som verkar i redovisnings- och/eller lönebranschen ha ett medlemskap som stödjer, utvecklar och informerar dig i din yrkesroll. Tillsammans blir vi en stark kraft som kan driva frågor som utvecklar och driver branschen framåt.

 

Auktoriserad och medlem

Srf konsulterna auktoriserar redovisningskonsulter och lönekonsulter. Auktorisationen innebär också att du är aktiv medlem i Srf konsulterna – den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Alla aktiva medlemmar har rösträtt i kongressen. Kongressen samlas till kongressförhandlingar varje höst i samband med de årliga branschdagarna – Srf dagarna.

Läs mer om auktorisation och medlemskap inom lön

Läs mer om auktorisation och medlemskap inom redovisning

”Srf konsulternas medlemmar – Nöjdare än någonsin”. Läs mer på tidningenkonsulten.se


Studerandemedlemskap

Du som studerar inom redovisning eller lön har möjlighet att ansöka om studerandemedlemskap hos Srf konsulterna. Med medlemskapet följer ett specialanpassat servicepaket som innehåller e-bibliotek och branschinformation. Redan under studietiden får du en fot in i redovisnings- och lönebranschen, vilket ger dig goda möjligheter att möta din framtida arbetsgivare.

Läs mer om studerandemedlemskap inom lön

Läs mer om studerandemedlemskap inom redovisning


För alla verksamma

För dig som är verksam i redovisnings- och/eller lönebranschen så finns ytterligare möjligheter att ansluta sig till Srf konsulterna. Följande möjligheter kan vi erbjuda:

Srf Redovisningspaket – servicepaket för alla verksamma inom redovisning

Srf Redovisningspaket studerande – för alla studerande som vill ha ett utökat servicepaket

Srf Lönepaket – för alla verksamma inom lön

 
12
aug
12 aug

Extra skatteinbetalning

Extra skatteinbetalning ska vara bokförd på Skatteverkets konto om du räknar med kvarskatt på mer än 30 000 kr. Gäller juridiska personer med räkenskapsår som slutade: – 31 maj 2020 – 30 juni 2020

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender