Årets Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Auktoriserade Lönekonsult

Varje år nomineras Årets Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Auktoriserade Lönekonsult i Srf konsulterna och en av dem som nominerats i vardera kategori får ta emot den hedervärda utmärkelsen. Du som är medlem i Srf konsulternas förbund eller anställd på Srf ansluten byrå eller företag, kan nominera en person per kategori. Den nominerade kan vara någon som du vill lyfta fram som en god förebild för yrkeskåren, någon som aktivt arbetar för branschens utveckling eller på något annat vis sätter yrkesrollen på kartan lokalt eller regionalt. Läs om tidigare vinnare här.

Nominering

Den som nomineras ska vara:
auktoriserad och medlem i Srf konsulternas förbund
ett bra föredöme för yrkeskåren

Du som nominerar ska motivera varför just den här personen förtjänar att bli utnämnd till Årets Auktoriserade Redovisningskonsult eller Årets Auktoriserade Lönekonsult. Det gör du genom att besvara frågorna i formuläret nedan. Sista nomineringsdag är den 3 juli. En jury utser tre kandidater i varje kategori. De sex nominerade presenteras sedan vid de årliga Srf dagarna och där koras också de två vinnarna.

Observera! Den som nominerar inte kan nominera sig själv och vinnare från tidigare år kan heller inte nomineras.


Välkommen att nominera din kandidat via formuläret nedan:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
 
12
dec
12 dec

Underskott av slutlig skatt

Inbetalning av underskott av slutlig skatt ska vara bokförd på Skatteverkets konto om du/ditt företag fick slutskattebesked i september 2017.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera