Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult

Varje år nomineras Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult och en av dem som nominerats i vardera kategori får ta emot den hedervärda utmärkelsen.

Nominering kan göras av medlemmar, anställda på Srf byråer/företag, andra verksamma i branschen eller verksamheternas kunder. En jury utser en vinnare bland de tre bästa som gått till slutnominering i vardera kategori. Dessa tre slutnominerade och vinnaren i vardera kategori presenteras och gratuleras vid den årliga kongressmiddagen som genomförs under Srf dagarna.

Den nominerade kan vara någon som du vill lyfta fram som en god förebild för yrkeskåren, någon som aktivt arbetar för branschens utveckling eller på något annat vis sätter yrkesrollen på kartan lokalt eller regionalt. Läs om tidigare vinnare här.

Srf konsulternas förbund delar också varje år ut utmärkelsen Årets Srf Auktoriserade Verksamhet. Läs mer här.

Nominering

Den som nomineras ska vara:
auktoriserad och medlem i Srf konsulternas förbund
ett bra föredöme för yrkeskåren

Du som nominerar ska motivera varför just den här personen förtjänar att bli utnämnd till Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult eller Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult. Det gör du genom att besvara frågorna i formuläret nedan. Sista nomineringsdag är i år framflyttad till den 8 december 2021. Nomineringar som inkommer från och med den 9 december tillräknas nästkommande års nominerade konsulter. En jury utser tre kandidater i varje kategori. De sex nominerade presenteras sedan vid de årliga Srf dagarna och där koras också de två vinnarna.

Observera! Den som nominerar kan inte nominera sig själv och vinnare från tidigare år kan heller inte nomineras.


Välkommen att nominera din kandidat via formuläret nedan:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
 
25
okt
25 okt

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för september 2021 eller tredje kvartalet 2021 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender